uw oppervlakte: ( lengte X breedte )
uw omtrek: ( lengte + breedte ) X 2

m²
SLUITEN X
LEVERING: +/- 7 dagen - GRATIS bij een bestelling vanaf 100 tegels

R-TILE PVC VLOERTEGELS

UITGEBREID GAMMA
Het R-Tile PVC vloertegels gamma bestaat uit een aantal modellen PVC tegels, elk met een specifieke dikte, verbindingssysteem en oppervlaktestructuur.

 

DIKTE / BELASTING
De dikte van onze R-Tile PVC vloertegels bepaalt hoe zwaar de vloer statisch (rekken, machines) en dynamisch (transpaletten, heftrucks) kan worden belast.

 

KLIKSYSTEEM
Het verbindingssysteem of de sluiting bepaalt de structurele sterkte van de tegelvloer: open sluitingen (met zichtbare nauwsluitende naden) over de volledige dikte van de vloer zijn sterker dan gesloten of tegelvoegverbindingen die maar half zo dik zijn als de vloertegel. Ook de vorm van de verbinding is van belang: zwaluwstaartverbindingen blijven in alle omstandigheden vlak en gesloten.

 

STRUCTUUR
De oppervlaktestructuur tenslotte bepaalt de slijtvastheid, de slipvastheid en het decoratieve aspect van de vloer.

 

DE BESTE KEUZE / TOEPASSINGEN
Alhoewel R-Tile PVC vloeren geschikt zijn voor een hele brede waaier aan toepassingen, kunnen we op basis van dikte, sluiting en oppervlaktestructuur toch een aantal toepassingen onderscheiden waarvoor de R-Tile PVC tegels zich bijzonder goed lenen. U kan ze hieronder raadplegen

Bestel online
Gratis transport
bij een bestelling vanaf 100 tegels
               

Waarom kiezen voor R-Tile pvc vloertegels?

Duurzaam

Alle R-Tile PVC tegels worden geproduceerd met gerecycleerde materialen en het productie-afval wordt rechtstreeks verwerkt in de volgende batch, hetgeen zorgt voor een minimale ecologische voetafdruk.

Onderhoudsvriendelijk

R-Tile PVC vloertegels werden zodanig ontworpen en ontwikkeld dat ze een minimaal onderhoud vergen en makkelijk te reinigen zijn. Een R-Tile PVC vloer is bovendien een zeer slijtvaste vloer en een krasbestendige vloer.

Snelle plaatsing

Dit is een van de sterkste punten van het R-Tile gamma. De eenvoudig in elkaar grijpende verbindingen van de R-Tile PVC kliktegels staan garant voor een snelle en probleemloze plaatsing, ideaal voor zowel nieuwe vloeren als vloer renovatie van bestaande vloeren. Dit betekent minder verlet en dus minder verlies. 

Modellen en kleuren

Het onderzoeks- en ontwerpteam van R-Tile wil niet enkel praktische producten maken met een lange levensduur, maar tevens stijlvolle vloeroplossingen voor decoratieve vloeren in talrijke variaties van kleuren, modellen en afwerkingen. Gratis levering vanaf 100 tegels binnen Belgïe