uw oppervlakte: ( lengte X breedte )
uw omtrek: ( lengte + breedte ) X 2

m²
SLUITEN X
LEVERING: +/- 7 dagen - GRATIS bij een bestelling vanaf 100 tegels

Schoonmaak & onderhoud

Hieronder vindt u tips en nuttige informatie betreffende het schoonmaken en onderhouden van R-Tile PVC tegelvloeren.

 

Het is belangrijk om een schoonmaakroutine te ontwikkelen volgens het gebruik van de vloer en deze routine regelmatig toe te passen. Deze routine is gebaseerd op de methode van schoonmaken enerzijds en op het gebruikte reinigingsmiddel anderzijds.

 

Indien er een gepaste routine wordt gehanteerd zal uw R-Tile vloer er lang als nieuw uitzien.

Methode

R-Tile PVC tegels kunnen zowel manueel als met een poetsschrobmachine worden gereinigd. Bij beide methoden is het van belang om niet te veel poetswater te gebruiken en dit (vuile) poetswater niet te lang op de vloer te laten staan zodat het vuil niet in de oppervlaktestructuur kan bezinken.

 

R-Tile PVC tegelvloeren kunnen perfect manueel met trekker en dweil worden schoongemaakt. Let erop om niet te veel water te gebruiken en volg na een eerste beurt snel met een droge dweil om het vuile poetswater weg te nemen.

 

Een poetsschrobmachine leent zich perfect om een R-Tile tegelvloer te reinigen. Gebruik bij voorkeur een poetsschrobmachine met borstels (geen pads) die gelijktijdig schrobt en zuigt zodat er geen poetswater op de vloer blijft staan.

Schoonmaakmiddelen

Schoonmaakmiddelen voor uw R-Tile vloer dienen enerzijds krachtig genoeg te zijn om een brede waaier aan vervuiling de baas te kunnen, maar anderzijds mogen de schoonmaakmiddelen geen film achterlaten die zich na verloop van tijd zelf tot een vervuiling gaat ontwikkelen.

 

Daarom wordt best voor zeeploze of zeeparme alkalische producten gekozen die in lage concentraties worden aangewend. In sterk vervuilende omgevingen kan ervoor gekozen worden om eens in de zoveel tijd met een hogere concentratie schoonmaakmiddel te werken.Gratis levering vanaf 100 tegels binnen Belgïe