uw oppervlakte: ( lengte X breedte )
uw omtrek: ( lengte + breedte ) X 2

m²
SLUITEN X
LEVERING: +/- 7 dagen - GRATIS bij een bestelling vanaf 100 tegels

Over ons

Project Management

Onze commerciële medewerkers en projectmanagers werken samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat elk project gerealiseerd met onze kwaliteitsproducten aan de hoogste eisen voldoet. Elk project is een bron van nieuwe ervaringen en inzichten die ons in staat stellen toekomstige klanten nog beter te dienen.

Wereldwijde Verkopen

R-Tile producten worden rechtstreeks  of onrechtstreeks verkocht in 21 landen over de hele wereld. Wij werken samen met distributeurs, projectontwikkelaars en architecte om onze producten wereldwijd op de markt te brengen.

Onderzoek en Ontwikkeling

Onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling hebben een schat aan kennis en inzichten opgeleverd. Deze worden aangewend om onze bestaande producten voortdurend te verbeteren en nieuwe producten te ontwikkelen. Zo blijven we innoveren in een snel veranderende wereld. 

Technologie

Technologie is de sleutel naar de toekomst. Door steeds de nieuwste technologieën toe te passen in onze productontwikkeling, productie technieken en grondstoffen zorgen wij ervoor dat wij ook in de toekomst een leidinggevende rol zullen spelen.

 

 

Productie

Alle R-Tile producten worden in-huis geproduceerd op 12 hoogtechnologische spuitgietmachines die 24/24 draaien, 5 dagen per week. Onze productiesystemen laten toe de stromen van grondstoffen, halffabrikaten en afgewerkte producten nauwgezet te volgen zodat eventuele problemen meteen worden gesignaleerd en opgevolgd.

Onderzoek en Ontwikkeling

Onze jarenlange inspanningen op het vlak van onderzoek en ontwikkeling hebben geresulteerd in constante verbeteringen van onze bestaande producten en de lancering van innovatieve nieuwe producten zoals de Design Collectie.

Het Milieu

Alle materialen die worden gebruikt voor de productie van R-Tile producten zijn REACH conform (link met certificaat).

 

R-Tile werkt ook strikt volgens de norm ISO 14001 – 2004 waarbij productie-afval voor 100% wordt gerecycleerd door te vermalen en aan latere productieruns toe te voegen.

Kwaliteit

R-Tile is ISO 9001 gecertifieerd en heeft een stevige reputatie opgebouwd als betrouwbare leverancier van hoogkwalitatieve producten die via een performant netwerk van distributeurs op de markt worden gebracht.

 

Al onze producten worden geproduceerd conform CE 14041:2004 en beantwoorden aan alle relevante EN normeringen.Gratis levering vanaf 100 tegels binnen Belgïe