uw oppervlakte: ( lengte X breedte )
uw omtrek: ( lengte + breedte ) X 2

m²
SLUITEN X
Bekijk onze webshop
Offerteaanvraag

Getextureerde PVC vloertegels

R-Tile 500mm x 500mm PVC vloertegels met getextureerd oppervlak en zwaluwstaartverbindingen lenen zich tot een brede waaier aan toepassingen. Dankzij de robuuste zwaluwstaartverbindingen over de gehele dikte van de tegel en het getextureerd oppervlak met uitstekende anti-slip eigenschappen is dit type tegel geschikt voor de meest diverse vloertoepassingen.

 

De R-Tile PVC vloertegels met getextureerd oppervlak en zwaluwstaartverbindingen zijn verkrijgbaar in 4mm, 5mm, 7mm, 9mm voor toepassingen als Industriële vloeren, magazijnvloeren, garage en werkplaatsvloeren, gymvloeren, school en kinderdagverblijfvloeren, woningvloeren en (in speciale versie) ESD en anti-statische vloeren.

 

R-Tile PVC vloertegels met getextureerd oppervlak en zwaluwstaartverbindingen zijn zeer duurzaam en slijtvast en worden snel en makkelijk zwevend geplaatst bovenop een bestaande vloer of nieuw aangelegde ondervloer. Deze tegels worden vervaardigd uit gehard (shore 92) PVC met hoge impactweerstand en genieten daardoor van een productgarantie van 10 jaar.

 

R-Tile PVC vloertegels met getextureerd oppervlak en zwaluwstaartverbindingen zijn verkrijgbaar in 10 UV bestendige kleuren.


Kleuren in ons assortiment Getextureerde PVC vloertegelsToepassingen getextureerde pvc vloertegels