uw oppervlakte: ( lengte X breedte )
uw omtrek: ( lengte + breedte ) X 2

m²
SLUITEN X
LEVERING: +/- 7 dagen - GRATIS bij een bestelling van min. € 100 excl. btw binnen Belgïe
Bekijk onze webshop
Offerteaanvraag

Genopte vloertegels

R-Tile 500mm x 500mm PVC vloertegels met genopt oppervlak en zwaluwstaartverbindingen lenen zich tot een brede waaier aan toepassingen.


Dankzij de robuuste zwaluwstaartverbindingen over de gehele dikte van de tegel en het genopt oppervlak met uitstekende anti-slip eigenschappen is dit type tegel geschikt voor de meest diverse vloertoepassingen.

 

De R-Tile PVC vloertegels met genopt oppervlak en zwaluwstaartverbindingen zijn verkrijgbaar in 4mm, 5mm, 7mm, 9mm voor toepassingen als Industriële vloeren, magazijnvloeren, garage en werkplaatsvloeren, gymvloeren, school en kinderdagverblijfvloeren, woningvloeren en (in speciale versie) ESD en anti-statische vloeren.

 

R-Tile PVC vloertegels met genopt oppervlak en zwaluwstaartverbindingen zijn zeer duurzaam en slijtvast en worden snel en makkelijk zwevend geplaatst bovenop een bestaande vloer of nieuw aangelegde ondervloer. Deze tegels worden vervaardigd uit gehard (shore 92) PVC met hoge impactweerstand en genieten daardoor van een productgarantie van 10 jaar.

 

Kleuren in ons assortiment Genopte vloertegelsToepassingen genopte vloertegelsGratis levering vanaf € 100,00 binnen Belgïe
Transportkost € 8,00 bij bestelling lager dan € 100,00