Ecologisch duurzame oplossing

Sustainable Tiles
Klik om te vergroten

Bij de productie

Alle R-Tile tegels worden geproduceerd met nieuw en/of gerecycleerd PVC en op het einde van hun levensduur zijn de tegels voor 100% recycleerbaar en herbruikbaar.

Bij de plaatsing

R-Tile tegels zijn ontworpen om bovenop bestaande vloeren te worden geplaatst, hetgeen betekent dat er geen uitgebroken bestaande vloer dient te worden verbrand of gestort. Behalve in uitzonderlijke gevallen zijn R-Tile tegels los verlegd zonder gebruik van lijmstoffen, dus zonder enige VOC emissie.

Na de plaatsing

Typisch bij een plaatsing is dat er een bepaald % van het bestelde materiaal ongebruikt blijft. R-Tek verbindt er zich toe dit materiaal terug te nemen en te hergebruiken bij de productie van nieuwe R-Tile tegels.

Einde van de gebruikscyclus

Meer en meer mensen wensen dat hun vloerbekleding gerecycleerd wordt aan het einde van zijn gebruiksleven. Bij de meeste vloermaterialen is dit geen optie en wordt de versleten vloer verbrand of gestort.R-Tile daarentegen is 100% recycleerbaar, waarbij tegels aan het einde van hun gebruiksleven vermalen worden om te worden herbruikt bij de productie van nieuwe R-Tile tegels.

Fotogalerij:

Klik om te vergroten

The Sustainable Solution
The Sustainable Solution


Tel: +32(0)2 308 83 75   Gsm: +32(0)495 29 01 63
© R-Tek Manufacturing Ltd

Exclusieve distributeur voor België: Q Access flooring bvba, Kaudenaardestraat 61, B-1700 Dilbeek
Tel:+32(0)2 308 83 75   Gsm:+32(0)495 29 01 63
E-mail: Info@r-tile.be -